2017 yılı kimilerine şans getirdi, kimilerine acı... Magazin dünyasının gözde isimlerinden bazıları birlikteliklerini taçlandırırken, bazıları da birlikteliklerini sonlandırdı. İşte 2017 yılında boşanan ünlü isimler...

Mustafa Ceceli Boşanma Nedenini İlk Kez Açıkladı!

Eşi Sinem Ceceli'den ayrılan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, boşanma ayrılığının perde arkası hakkında ilk kez konuştu.

''EVLİLİĞİMİZ ÜZERİNDE GERGİNLİK VARDI''

Magazin muhabiri Mehmet Çalışkan'ın sorularını cevaplayan sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, "2-3 senedir evliliğimizin üzerinde bir gerginlik vardı. Bu süre zarfında birkaç kez boşanma konusu gündeme geldi. Söz konusu gerginliği bitiremedik. İki insan arasında olabilecek sorunlardı. Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğuna sebep oluyordu. O huzursuzluğu bir türlü aşamadık" açıklamasını yaptı.

"EŞİM DÜNYANIN EN MÜKEMMEL İNSANI"

Sevilen şarkıcı Muıstafa Ceceli, "Çocuğumuzun huzursuz bir ortamda büyümesinin sağlıksız olacağına karar verdik. Boşanmamızın sebebi sadece geçimsizliktir. Eşim dünyanın en mükemmel insanıdır. Neyim varsa onundur. Maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım. Kanunlar onu ne kadar koruyorsa, ben iki katı koruyacağım. Aile bütünlüğümüzü bozmayacağız" ifadelerini kullandı.

Mustafa Ceceli Kimdir?

2 Kasım 1980'de Ankara'da dünyaya gelen Mustafa Ceceli'nin müziğe olan ilgisi ailesi tarafından çok küçük yaşlarında farkedildi. 6 yaşında piyano ile tanışan Ceceli'ye, almış olduğu 2 yıllık piyano eğitimi sonrası öğretmeni konservatuvar eğitimi almasını önerdi. 8 yaşında TRT'de yayınlanan Köy Doktoru adlı bir dizide 13 bölüm rol aldı. Daha sonra da UNICEF için hazırlanan 'Can Suyu' adlı bir filmde oynadı. Lise yıllarında amatör olarak düzenlemeler yapmaya başladı. Üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanan Mustafa Ceceli aynı dönemde arkadaşlarının kurmuş olduğu bir grupta keyboard çalmaya başladı.

Bir tarfatan da albüm yapmak isteyen sanatçılara demo kayıtlar hazırladı.
Fakültenin 3. yılında tekrar üniversite sınavına girerek Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazandı ve Ankara'daki müzik hayatını noktalayarak İstanbul'a geldi. İstanbul'a gelmesinin ardından kısa süre sonra Cenk Eren'in vokalistliğini yapan Merih Ermakastar'ın şarkılarına düzenlemeler yaparak profesyonel aranjörlük hayatına adım attı. Ozan Doğulu ile tanışan Ceceli o dönemde hazırlanmakta olan Kenan Doğulu'nun ''Demedi Deme'' albümündeki Aklım Karıştı şarkısının düzenlemesini yaptı.

Yaptığı çalışma herkes tarfından çok sevindi ve başarının kapıları açılmış oldu. Sezen Aksu'ya hem albümlerinde hem de sahnede eşlik etmeye başlayan Ceceli'nin imza attığı aranjeler büyük ilgi gördü. Listelerde üst sıralarda yer alan İkili Delilik, Hükümsüz ve Gidemem şarkılarını düzenledi. Aynı tarihlerde düzenlemiş olduğu Çakkıdı şarkısı Türk Pop Müziğine yeni bir soluk getirdi ve yoğun ilgi gördü. Ardından Emre Altuğ, Levent Yüksel, Hande Yener, Serdar Ortaç, Melih Görgün, Betül Demir, Murat Boz, Sıla, Hepsi ve Emel Müftüoğlu'na yaptığı aranjelerle hızlı yükselişini devam ettirdi.